Новини та статті

10.10.2022  14 років Агенції Нерухомості 'Ексклюзив'

Сьогодні наша Агенція святкує День Народження. Ми вдячні Вам, що ви вже 14 років довіряєте і залишаєтесь з нами.Агенція Нерухомості 'Ексклюзив' буде і надалі працювати заради Ваших мрій та щасливих посмішок.Бажаємо усім мирного неба, світлих надій та упевненості у завтрашньому дні!


08.09.2022  ПРОДАНО НАМИ

ПРОДАНО НАМИ В 1 ТИЖДЕНЬ




14.06.2022  Від чого залежить вартість квартири?

У разі нобхідності продати, купити, зняти або здати яку-небудь нерухомість обов’язково виникає питання вибору надійного рієлторського агентства. Звичайно ж, можна спробувати і самостійно вирішити свої житлові проблеми, проте залучення кваліфікованої допомоги дає безліч вагомих переваг.








Сьогодні відбулося  інтерв’ю із приводу тенденцій на ринку нерухомості в нашому місці. А також проговорили про те на що потрібно звернути увагу при купівлі чи продажу об’єкта нерухомості. Також хочу подякувати всій команді телеканалу Еспресо за їхню відкритість і професіоналізм, особлива подяка Альона Межакова😉 по більше,  б таких щирих людей, які люблять свою роботу. А кому потрібна допомога в продажі чи купівлі нерухомості звертайтеся агенція нерухомості «Ексклюзив» залюбки допоможе.