Новобудови Білої Церкви

19.05.2021   

Агенція нерухомості "Ексклюзив", вирішила при відкрити Вам залаштунки нашого ринку нерухомості по новобудовах, які будуються та побудовані у нашому місті. Ми розпочали із самої найбільш обговореної новобудови - це Житловий Комплекс "Династія" по вулиці Шолом Алейхема, буд. 1.

Що можемо сказати після того, як ми там все деталізовано переглянули: -територіально будинок досить зручно розташований, концепція даної новобудови не звична для нашого міста, але цікава, побудова - монолітно каркасна, якість - преміум, планування - із 81 квартири - 48 різновидностей планувань, переваги - збільшена кВт світла на квартиру, висота стелі 2,90, карткова система доступу до будинку, підземний паркінг на 105 паркомісць, вестибюльна група 250 м.кв, дах із загальним доступом для жителів будинку із зоною відпочинку, автономне опалення, ширина зовнішніх стін - газоблок 30-40 см + мінеральна вата 100 мм + вітробар'єр + керамоплитка , подвійна шумоізоляція, ціна = якість.

Коли всі говорять дорого вони не розуміють до кінця, що цей будинок насправді в порівнянні із будинками преміумкласу в регіоні - дешево.

Особисто моя думка, що дану новобудову Я можу рекомендувати своїм клієнтам, які хочуть якість і індивідуальність.

За інформацією звертайтеся до нашої агенції нерухомості "Ексклюзив". Бажаємо Вам успіху у виборі й купівлі новобудови.