ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ ЧЛЕНІВ БЦ АСНУ ІЗ ПРОВІДНИМИ ЗАБУДОВНИКАМИ М. БІЛА ЦЕРКВА

10.08.2018   

26.07.2018 в кафе Тамада відбулася зустріч членів БЦ АСНУ із провідними забудовниками м. Біла Церква, а саме: ЖК Зелений Ткаленко Олександром, БК Еркер Найвельтом Олександром, а також керівником БЦ відділенням “Укргазбанку” Бондар Юлією. 
Зустріч була дуже продуктивною. Детально висвітлено й обговорено всі переваги, які отримують покупці квартир при покупці квартири в новобудовах, а також скориставшись програмами «Укргазбанку». 
Члени АСНУ, отримали інформацію про банківські продукти, які вигідні для клієнтів на ринку нерухомості й можуть значно поліпшити їх житлові умови вже сьогодні. 
Як члени АСНУ, так і запрошені забудовники й представник банку, оцінили зустріч на відмінно, і обговоривши подальшу роботу в даному напрямку, прийняли рішення більш конкретизовано пропрацювати інформацію та подальші спільні дії. 
Хотілось би подякувати керівництву закладу, що надало залу для проведення даного заходу, запрошених гостей, що виявили бажання вести конструктивний діалог і налагоджувати подальшу співпрацю з членами АСНУ та пропонувати свої послуги спільно з Білоцерківським відділенням АСНУ на ринку нерухомості.