Наші спеціалісти

  

Олена

Керівник агенції. Консультант, Тренер. Керівник відділ продажу

Хто Я- Рієлтор ! Рубан Олена, керівник, кращої агенції нерухомості «Ексклюзив» в місті Біла Церква. У всіх відразо стало питання , чому кращої? Кращі ми в тому що, допомагаємо своїм клієнтам обрати найкраще житло по найкращій ціні, чи приміщення під себе. ЩЕ чому? Тому що ми молоді, креативні, прогресивні ріелтори в нашому місті. Особисто я дуже харизматична особистість, беручись до роботи виконую її чітко і якісно. Також я постійно розвиваюся в даному напрямку, і володію новими технологіями і навиками в роботі професійного рієлтора. Хто зі мною працював той знає, порядність і честь своєї діяльності для мене запорука вдалого бізнесу. Також, я одна із нашого міста являюся членом NAR (Національна асамблея рієлторів). https://www.nar.realtor/about-nar.Якщо Ви бажаєте ,щоб із вами працювали кращі, та Вам надали якісну консультацію, підібрали гарний об’єкт за ринковою ціною, тоді телефонуйте нам. І ваша мрія стане реальністю. З повагою, Олена Рубан.

 

Рубан Руслан

Юрист, Рієлтор з комерційної нерухомості

Руслан Рубан директор агенції нерухомості «Ексклюзив» . Займаюся юридичними питаннями, супроводжую нотаріальне оформлення угоди, питання спадщини, оцінки майна, розподілу, зміна технічного паспорти, заборони, кредитування, викуп кредитної вимоги, аукціонне майно, іпотеки. Роботу свою ціню і ціную свій час. Керівник відділу комерційної нерухомості. Якщо ви ціните свій час тоді вам до нас , з радістю чекаємо на Вас.

  

Дмитро

рієлтор, продаж, оренда квартир та будинкік, земельних ділянок

Привіт👋 , мене звати Дмитро працюю в Агенстві Нерухомості Ексклюзив 2 роки!Маю досвід в оцінкі нерухомості , допоможу Вам визначити ринкову ціну об'єкту. Займаюсь орендою/продажом квартир, будинків, земельних ділянок. Проходив щорічні ріелторські курси з підвищення кваліфікації.Звертайтесь за консультацією, завжди буду радий відповісти на питання і допогти продати чи здати в оренду.097 008 9751

  

Тетяна

ріелтор, продаж, оренда квартир та будинків.

Мрієте про власне житло? Буду рада допомогти Вам здійснити Вашу мрію))) Кабула Тетяна Володимирівна сертефікований ріелтор АН Ексклюзив, спеціалізуюсь на продажу квартир, приватного сектору та комерційної нерухомості.Працюю як з покупцями так і власниками ) Банкір за професією,але своє покликання знайшла у сфері нерухомості,тому роботу виконую відповідально,професійно і саме головне з любов'ю) мій телефон 0673412613!!! Чекаю на Ваші дзвінок

  

Генадій

рієлтор, продаж, оренда квартир та будинкік, земельних ділянок

Якщо,Ви шукаєте фахівця своей справи- Вам до нас!Спіцький Генадій Володимирович сертифікований ріелтор АН Ексклюзив,фахівець з продажу та покупки квартир,жилих і нежелих приміщень,та земельних ділянок. Займаюсь орендою офісів,квартир та приватних будинків(не тільки у м.Біла Церква та за її межами). Допоможу Вам в підготовціHome station, фото,оцінкі,та рекламі вашої нерухомості.Виконую свою роботу вчасно,якісно та професійно!Чекаю на Ваші дзвінки у зручний для Вас час 380687417575

  

Дмитро

Менеджер по продажу

Привіт! Ви давно мріяли про власне житло ? Я як фахівець з продажу та купівлі нерухомості допоможу Вам здійснити вашу мрію. Мене звати Заплішній Дмитро, я є ріелтор кращої агенції нерухомості 'Ексклюзив' в місті Біла Церква. Я ціную свою роботу та час, постійно розвиваюсь в даному напрямку. Тому я з радістю допоможу з придбанням чи продажем нерухомості, надам якісну консультацію. Також спецеалізуюсь в питаннях комерційної нерухомості. За консультацією звертайтесь за номером 0675546191. Чекаю на Ваш дзвінок ))

  

Наталія

рієлтор

Привіт! У Вас виникло будь-яке житлове питання - купівля, продаж, оренда квартири, приватного будинку або комерційної нерухомості. Ви можете розраховувати на мою допомогу. Мене звати Наталія – я ріелтор! Я швидко та грамотно вирішу поставлене Вами завдання. Я завжди зацікавлена у позитивному результаті справи з погляду інтересів клієнта. Прагну досягти мети з мінімумом тимчасових, фінансових, трудових витрат з боку людини, яка довірила такий відповідальний процес, як операція з нерухомістю. Оперативність, чесність, абсолютна безпека, лояльність цінової політики – не порожні слова, у перевагах співпраці з нами ви зможете переконатись, ставши клієнтом нашого Агентства Нерухомості «Ексклюзив» в місті Біла Церква! Телефонуйте! Ми чекаємо саме на Вас!

 

Світлана

рієлтор

Вітаю! Мене звати Світлана я фахівець в питаннях нерухомості міста Київ. Надаю консультації та послуги з продажу, купівлі та оренди житлової та комерційної нерухомості. Допоможу в підготовці майна до продажу або здачі. Фото, оцінка об'єкту, реклама, хоумстейджинг. Індивідуальний підхід до клієнта, підбір найкращих та найвигідніших пропозицій на ринку нерухомості, максимально враховуючи Ваші цілі та потреби в купівлі або ж оренді. ☎Телефон для зв'язку: +380 73 002 23 23 буду рада допомогти.

  

Олександр

рієлтор

Привіт! Мене звати Олександр і я готовий стати вашим особистим помічником в світі нерухомості. Якщо ви хочете за короткий термін знайти омріяне житло чи продати власне майно - можете впевнено звертатись до мене. Я займаюсь орендою та продажем квартир, приватних будинків і комерції. Швидке та безпечне виконання вашого запиту, підбір найкращої пропозиції та унікальний підхід до кожного клієнта - це мій результат, тому я вестиму вас від А до Я, консультуючи та відповідаючи на будь-які запитання. Для детальної консультації - звертайтесь за телефоном +380675745262. Чекаю на ваш дзвінок !)


Агентство нерухомості “Ексклюзив” за багаторічний досвід своєї роботи на білоцерківському ринку нерухомості підібрало та сформувала єдину команду професіоналів у галузі роботи з нерухомістю, безпосередньо, на ринку нерухомості Білої Церкви. Наші професійні ріелтори швидко, якісно та без проблем допоможуть Вам продати, придбати чи здати в оренду будь-яку нерухомість у Білій Церкві та по всьому Білоцерківському району Київської області.

Робота наших співробітників закріпили за агентством "Ексклюзив" статус надійного партнера для багатьох організацій та приватних осіб. Робота співробітників агентства нерухомості "Ексклюзив" завжди ґрунтується на індивідуальному підході до кожного клієнта. Завдяки великому досвіду та знанню ринку, наших фахівців, агентство має можливість запропонувати кожному нашому клієнту оптимальне для нього рішення, підібрати саме такі варіанти, які найбільше задовольнять його побажання.

У команді агентства нерухомості “Ексклюзив” працюють професійні ріелтори з глибоким знанням ринку нерухомості, юристи із замеленого права, житлового права, громадянського права, нотаріуси, спеціалісти кредитування та оцінювачі нерухомості. Запити всіх наших клієнтів вирішуються максимально якісно та оперативно, з урахуванням індивідуальних побажань кожного, дотримуючись суворої конфіденційності. Ми цінуємо довіру кожного клієнта, який звернувся до нас, і докладаємо максимум зусиль для досягнення найбільш ефективних результатів у своїй роботі!